Scooter helm goedkoop online aanschaffen

Een scooter is al duur genoeg, het is begrijpelijk dat je voor onderdelen en accessoires niet de hoofdprijs wilt betalen. Dan is een scooter helm online kopen een slimme keuze om geld te besparen. Toch zijn er enkele valkuilen bij een goedkope helm kopen, als je niet oplet kan de verkeerde helm letterlijk en figuurlijk voor hoofdpijn zorgen. Lees daarom deze tips voor het aanschaffen van een goedkope scooter helm, en ook een goede helm!

 

Begin jouw zoektocht naar ideale helm voor een scherpe prijs op scooteronderdelenshop.com, dé speciaalzaak voor alle onderdelen en accessoires voor jouw scooter.

Scooter helm goedkoop online aanschaffen

Een scooter helm kopen met de juiste maat

Er bestaat geen helm die op elk hoofd past. Je moet uiteraard een scooter helm aanschaffen die niet te strak zit, maar ook niet te los zodat deze kan gaan schuiven. Daarom zijn er verschillende maten die meestal lopen van XS tot XL. Elke maat wordt gebaseerd op de omtrek van jouw schedel, gemeten vanaf twee centimeter boven de wenkbrauw. Op scooteronderdelenshop.com kun je een matentabel vinden.

 

Lekker uitwaaien met een geventileerde scooterhelm

Voor de meest optimale ventilatie moet je zeker een jethelm kopen. Dit heeft geen kinbescherming, zo vang je meer wind en in de zomer ook meer insecten. In de winter is een jethelm wel erg fris. Toch kun je ook een integraalhelm kopen met ventilatiekanalen die ervoor zorgt dat je zowel in de zomer als in de winter comfortabel kunt rijden. Als je veel kilometers maakt is een iets luxere helm zeker aan te bevelen.

 

De scooter helm voor bezorgers

Ze rijden overal, bezorgers op scooters. Het is van groot belang om veilig te rijden, en ook om jezelf te beschermen. Daarom is een goede scooterhelm kopen zeker geen overbodige luxe. Maar het is wel lastig als je bij elke stop de helm moet afzetten, of als er een overvaller aan de deurbel rinkelt. Met een integraal helm heb je het voordeel van een gesloten helm die je toch kunt openklappen. Dat is de ideale tussenweg tussen de jet helm en de integraal helm

 

Een scooter helm goedkoop online bestellen

Op scooteronderdelenshop.com kun je alleen nieuwe helmen kopen die gekeurd zijn en daarmee ook veilig voor gebruik in Nederland en Europa. Als je niet weet waar de helm vandaan komt en of de helm gekeurd is kan dat levensgevaarlijk zijn. Dat geldt ook een een tweedehands helm, die kan naast de buitenzijde ook van binnen gescheurd zijn. Bekijk alle helmen op scooteronderdelenshop.com en kies de juiste helm die jou zal beschermen.