Een leuke herenschoen als cadeau voor mijn man

herenschoen

Altijd moeilijk om iets te verzinnen om aan mijn man te geven voor zijn verjaardag, hij heeft werkelijk alles al, en als hij het niet heeft gaat hij het wel halen. Ik was nu al een paar weken voor hem een leuk cadeau te zoeken, maar tot op heden wist ik echt niet wat ik kon kopen. Uit eten gingen we toch altijd al als er iemand jarig was, dus dat ging het ook niet worden. Hij had wel een nieuwe herenschoen nodig, maar dat is nooit leuk om voor je verjaardag te krijgen, alhoewel.. Mijn man maakt het nooit uit wat hij krijgt, maar wel de manier waarop hij iets krijgt. Ik weet wat ik kan kopen voor hem, althans wat ik hem kan geven, een half uur gratis shoppen op het internet, en wel op de site van Durlinger.com. Snel een mooie waardebon gemaakt en deze mooi ingepakt, laat zijn verjaardag maar komen ik ben er klaar voor. Wat keek mijn man verbaasd op toen hij zijn waardebon op zijn verjaardag uitpakte, zoiets had hij niet verwacht, maar het idee was geweldig. Wist trouwens niet dat mijn man zo snel kon internetten, binnen dat half uurtje had hij drie paar mooie schoenen uitgezocht.  30788-dstrct-1