Kies voor Timberland enkelboots

Timberland enkelboots

Over een maand ga ik samen met mijn vader op vakantie naar een gebergte in het buitenland. Ik heb daarvoor goede wandelschoenen nodig en daarom besloot ik om Timberland enkelboots aan te schaffen. Toen mijn vader aan mij vertelde dat ik bergschoenen moest gaan kopen had ik daar helemaal geen zin in. Ik vind het namelijk erg leuk om met mijn kleding bezig te zijn en wandelschoenen zouden echt nergens goed bij staan. Ik besloot om op onderzoek uit te gaan want er moesten toch wel stappers zijn waar jij goed mee in de bergen kan lopen maar te gelijkertijd er ook nog eens mooi uit zagen.

Timberland enkelboots

Een lastige keuze

Na een lange zoektocht kwam ik uiteindelijk op de Timberland enkelboots uit. Die hadden een grove goede zool en een stevig voetbed. Toen ik mijn vonst aan mijn vader liet zien was hij ook gelijk enthousiast. Zij zagen er namelijk ook erg stijlvol uit. Deze dingen zou ik na onze reis ook gewoon nog in het dagelijks leven dragen bij een stoere outfit. Ik twijfelde eerst nog tussen de cognac en zwarte kleur. Mijn vader vond de zwarte leuker dus ik besloot uiteindelijk om die te bestellen voor onze wandel vakantie.