Een allround evenementenbureau

Woon je in Nederland of België, dan kun je voor een scherpe prijs je feest onvergetelijk maken door te boeken bij evenementenbureau Evenses. Of je nu een DJ wenst voor je zilveren huwelijksfeest of eerder zoekt naar een complete band – al dan niet bekend – om het grote feest van de opening van je nieuwe bedrijfsvestiging als het beste personeelsfeest ooit de geschiedenis in te laten gaan, bij Evenses vind je wat je zoekt.

Jarenlang ervaring

Omdat men al jarenlang ervaring heeft met het leveren van DJ’s, bands en andere acts voor evenementen en feesten, kun je erop vertrouwen dat de middag en/of avond een succes wordt. Mocht er onverhoopt iets misgaan met een geboekte artiest – dat kan helaas altijd gebeuren – dan ben je altijd verzekerd van een alternatief dat er niet voor onder doet.

 

Alle denkbare genres

Wanneer je muziek inhuurt, wil je dat alle gasten het leuk vinden. Dat is natuurlijk een onmogelijke taak, maar je kunt er wel heel dichtbij komen. Je kunt dan denken aan een allround  DJ of  aan een coverband die in alle genres thuis is en elk verzoeknummertje zo uit zijn mouw schudt. Durf je het, daarentegen, wel aan om een maf themafeest te geven, dan hoort daar natuurlijk een act bij die helemaal in stijl is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Duitse schlagerzanger in lederhose, waarmee iedereen op de foto wil tijdens je oktoberfest?