Parasol horeca voor op het terras

Parasol horeca

Afgelopen week heb ik met het lekkere weer op een terrasje gezeten. Ik was in een stad waar ik niet eerder was geweest, en ging dus op zoek naar een mooi terras. Van veraf zag ik al een parasol horeca staan en ging daar op af. De parasol horeca zag er mooi uit, en trok mijn aandacht dus heel snel.

horeca parasol 2

Relaxt zitten

Na een lange dag winkelen had ik pijn aan mijn voeten en ik wou dus graag even lekker relaxt zitten. Ik ben toen dus met een vriendin op zoek gegaan naar een leuk terras en toen zagen we de parasol staan, vrij prominent op een plein. Wij zijn gezellig onder de parasol gaan zitten en hebben genoten van het lekkere weer en een lekkere koude cola. Ik had het even nodig, relaxen. Dat kon ontzettend fijn onder de parasol. Uiteindelijk hebben we besloten te gaan eten bij hetzelfde restaurantje, waar we super vriendelijk werden geholpen. Een voordeel aan de parasol vond ik dat ik niet in de zonnestralen keek, maar wel de warmte van de zon gewoon voelde. Ik heb ontzettend genoten van ons dagje uit, wat mede kwam door het fijne restaurant waar wij prettig hebben kunnen zitten.

horeca parasol 3