Ontwerp je eigen Hoezzi hoesje

Ontwerp je eigen Hoezzi hoesje

Laatst was ik aan het surfen op het internet toen ik iets heel leuks voorbij zag komen. Ontwerp je eigen Hoezzi hoesje stond er heel groot op mijn scherm. Toen ik even nadacht kwam ik tot te conclusie dat ik echt een nieuwe beschermer voor mijn mobiel nodig had. Een week geleden had ik mijn apparaat laten vallen van een zeer grote hoogte. Mijn hele scherm was compleet gebarsten tot mijn grote verdriet. Ik baalde er heel erg van, dus ik besloot om hem gelijk te laten maken. Om nog langer met zo’n scherm rond te lopen zag ik namelijk echt niet zitten. Achteraf had ik natuurlijk gewoon een cover moeten hebben, dan was die niet kapot geweest.

Ontwerp je eigen Hoezzi hoesje

Voorstaan goed beschermen

Ik nam mijzelf voor om voortaan mijn mobiele telefoon goed te beschermen dus ik klikte op ”Ontwerp je eigen Hoezzi hoesje”.  Het leek mij heel leuk om een foto erop te hebben samen met mijn dochtertje. Ze was vorige week al weer drie jaar geworden, de tijd ging zo verschrikkelijk snel. Op haar verjaardag hadden we samen een hele leuke foto gemaakt. Ik wist gelijk dat ik voor die foto ging kiezen.

Ontwerp je eigen Hoezzi hoesje

Toen mijn bestelling binnenkwam, was ik zo enthousiast. De cover zag er echt prachtig uit, ik was blij met mijn gekozen ontwerp. Toen mijn dochter thuis kwam van school liet ik het aan haar zien. Ook zij vond het super leuk dat ik voor die gsm cover had gekozen. Nu hoef ik tenminste niet bang te zijn voor barsten in mijn scherm.