Wil je onze mening weten? Hier kun je de beste outdoor laarzen kopen

zoo-adventure-outdoor-laarzen-dames

Iedereen kan van zijn eigen producten zeggen dat ze het beste zijn. Dat heeft dus totaal geen waarde. Daarom laten veel bedrijven een product review schrijven door derden. Er zit hier een positieve en negatieve kant aan. Het positieve: als degene die de review schrijft positief over je product is, dan weet zijn of haar lezers dit ook. Maar andersom is ook het geval. Want een reviewer is onafhankelijk en zal daarom ook eerlijk zeggen als het product niet bevalt. ZOO Footwear ging het risico aan: ons team mocht de outdoor laarzen testen. Bekijk alle dames outdoor laarzen hier, of lees verder en ontdek wat wij van deze laarzen vinden. 

Hier kun je de beste outdoor laarzen kopen

Volgens ZOO Footwear zijn hun outdoor laarzen het beste. Maar waarom vinden ze dat? Het volgende staat op de site te lezen over de outdoor laarzen:

  • Je voeten blijven volledig droog
  • De laarzen zijn gemaakt van nubuck leer
  • De laarzen hebben uitneembare binnenzolen
  • Je krijgt er een extra set binnenzolen bij

Dat je voeten volledig droog blijven, komt door het Aquastop membraan. Het leer is hierdoor waterdicht. Dat is erg fijn, want het komt regelmatig voor dat het regent in ons land. Bekijk alle dames outdoor laarzen van ZOO Footwear. Hier kun je de beste outdoor laarzen lopen. 

De laarzen zien er prachtig uit. Stijlvol en met klasse. Ze zijn namelijk gemaakt van mooi nubuck leer. Daarnaast zijn de laarzen verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren. Dat is handig, want dan kies je een kleur laars uit die past bij jou. 

Omdat de binnenzolen uitneembaar zijn, pas je ze makkelijk aan wanneer je orthopedische zolen hebt. In een handomdraai heb je van jouw nieuwe laarzen orthopedische laarzen gemaakt. Geweldig toch? Heb je geen eigen zooltjes nodig in de schoenen, maar zitten de laarzen net een half maatje te ruim? Je krijgt bij je bestelling direct ook een extra set binnenzooltjes geleverd. Daarmee kun je de laarzen wat kleiner maken, zodat je ze wel goed past. Bekijk alle dames outdoor laarzen hier. 

Onze mening: hier kun je de beste outdoor laarzen kopen

Dan is het nu tijd voor een onafhankelijke blik op deze laarzen. Is het waar? Zijn deze laarzen zo goed als ze zelf beweren op de site? Van het schoenenmerk kregen twee van onze collega’s de laarzen opgestuurd. We hadden een maand de tijd om onze mening te vormen. Dat leek ons lang genoeg, want in een maand kun je veel doen. 

Tijdens deze maand liepen we zoveel mogelijk door de regen, maar natuurlijk ook tijdens mooi weer gingen we ermee naar buiten. Door de watertest zijn de laarzen met gemak gekomen. De hele maand lang hebben we droge voeten gehouden. We hebben zelfs ontdekt dat we ze met wat water kunnen afspoelen, dan gebeurt er niets ernstigs. Omdat deze laarzen ook heerlijk lopen en er schitterend uitzien, geven we de laarzen een dikke vette 10! Bekijk alle dames outdoor laarzen. Hier kun je de beste outdoor laarzen kopen. Ga naar de website en bestel.